• Hjem

  • Lover og forskrifter

  • Om MatPuls

  • Kontakt

  • IK-Mat

  • Kurs

  • HACCP

  • Ta pulsen!

  • Hva koster matsikkerhet?

  • Se mer

    Use tab to navigate through the menu items.

    Lover og forskrifter

    EUs regelverk innen næringsmiddelhygiene består av tre forordninger; kalt H1, H2 og H3. H1 gir generelle krav til næringsmiddelhygiene (gjelder for alle)

    ​

    Nedenfor finner du nyttige linker til lover og forskrifter gjeldende for deg som produserer eller omsetter mat.

     

    MATLOVEN
    Forskrift om næringsmiddelhygiene 
    Forskrift om internkontroll for å oppfylle næringsmiddellovgivningen 
    Forskrift om merking
    Forskrift om vannforsyning og drikkevann 
    Forskrift om materialer og gjenstander i kontakt med næringsmidler 
    Forskrift om identifikasjonsmerking av næringsmiddelpartier
    Forskrift om opprinnelsesmerking av ferskt storfekjøtt 
    Forskrift om matpoteter
    Forskrift om deklarasjon av næringsinnhold
    Forskrift om sporbarhet av næringsmidler
    Forskrift om merkekrav for fiskeprodukter 

    ​

    ​

    Matsikkerhet - din trygghet!

    MatPuls AS - Tlf:  977 91 600

    hege.skari@matpuls.no